De flesta träffarna är öppna för Attentions medlemmar och för de som är nyfikna på vår verksamhet och kanske vill bli medlemmar. Vissa aktiviteter är öppna för allmänheten. Då vi ska kunna beräkna inköp av fika etc. vill vi ibland veta i förväg vilka som kommer. Anmäl dig gärna till monika-golcher@hotmail.com minst ett dygn i förväg.

2024

Vårens aktiviteter (förutom årsmötet) är inte planerade än, men kommer publiceras här så fort det är bestämt.


Årsmöte för Attention Borås.
Söndag 25 Februari kl 14-16.

Betalande medlemmar är välkomna till årsmötet där ni får höra om förra årets aktiviteter och planering för 2024. Separat kallelse skickas ut i god tid till alla medlemmar.

Träffpunkt Simonsland.


Attention bjuder på fikat — Anmäl gärna om du kommer till monika-golcher@hotmail.com.

Kom gärna med idéer om vad ni vill ha för aktiviteter under 2024.

Alla förslag är välkomna!
Kom och berätta, maila eller ring…

Attention består av medlemmarna. Vi har inga anställda som sköter föreningen åt oss. Om det ska hända något så behöver vi alla hjälpas åt. Vill du vara en av de som kan ställa upp nån gång ibland för att t.ex. hjälpa till på medlemsmöte eller annan aktivitet så blir vi väldigt glada!


I första hand är aktiviteterna till för våra medlemmar, men finns det platser kvar så erbjuds de till icke medlemmar (Gäller ej årsmötet).

För att garantera plats för alla, beställa fika etc. så anmäl er helst någon dag i förväg till monika-golcher@hotmail.com. Vi har oftast lite extra utrymme, så om du missat att anmäla dig – dyk upp så brukar det gå bra ändå.

Klicka Här för att se vilka aktiviteter vi haft under 2023.