De flesta träffarna är öppna för Attentions medlemmar och för de som är nyfikna på vår verksamhet och kanske vill bli medlemmar. Vissa aktiviteter är öppna för allmänheten. Då vi ska kunna beräkna inköp av fika etc. vill vi ibland veta i förväg vilka som kommer. Anmäl dig gärna till monika-golcher@hotmail.com minst ett dygn i förväg.

Våren 2024


Medlemsträffar.

Vi kommer att ha några medlemsträffar med olika teman under våren. Exakta teman och datum är inte spikade ännu. Håll koll på Facebook och Instagram för uppdateringar.

Nästa stora kommande punkt är dock föreläsningen med Anna Sjölund som vi satsat stort på.
Attention Borås betalar dessutom hela inträdesavgiften för dig som kommer och som är medlem i föreningen (Se detaljer nedan).


Föreläsning med Anna Sjölund,
Autism och ADHD i skolan.
Torsdag den 11 April kl 17.30 – 20.30.

Bild på Anna Sjölund

Anna Sjölund är beteendevetare, handledare och grundutbildad psykoterapeut i KBT och neuropsykiatri. Hon har lång erfarenhet av autism och ADHD.

Föreläsningen innehåller många praktiska exempel:

– hur skoldagen kan upplevas av eleven
– Hur man anpassar sin egen kommunikation
-hur man använder olika pedagogiska verktyg och anpassar lärmiljön.

OBS! Allt är lika användbart för vuxna med autism och ADHD.

Träffpunkt Simonsland, Lokal: Åsikten.

Föreläsningen kan även ses digitalt.

För medlemmar i Attention Borås som kommer fysiskt på mötet och går in tillsammans med oss i styrelsen (kom inte för sent!) så betalar föreningen inträdet. Medlemmar i Attention går alltså gratis!

För övriga (Icke medlemmar eller de som vill se föreläsningen digitalt) är det ett inträde på 100 kr som måste betalas innan via Swish eller Bankgiro.

Anmälan och betalning

Anmälan görs via vgs@autism.se. Ange i anmälan: Medlemskap, anhörig eller vilken verksamhet, samt antal personer anmälan gäller. Vill du se föreläsningen digitalt, anmäl även detta.

Är du/ni yrkesverksamma, uppge: Arbetsplats, telefonnummer, fakturaadress, fakturareferens, namn på deltagare, yrkesroll och ev. allergier.

Är du/ni privatpersoner/medlemmar i Attention eller Autismföreningen, uppge: Namn, adress, telefonnummer och ev. allergier.

Frågor: kontakta Anna Sandström på 0709-795350 el. jonathanmamma@hotmail.com

Betalning via Swish: 0709-795350.
Ange i meddelanderaden föreläsningens namn, fullständigt namn, antal personer. Man kan även Swisha på plats, om så önskas ange även detta i anmälan.

Betalning via Bankgiro: 5556-8836
Ange i meddelanderaden föreläsningens namn och fullständigt namnAttention bjuder på fikat — Anmäl gärna om du kommer till monika-golcher@hotmail.com.

Kom gärna med idéer om vad ni vill ha för aktiviteter under 2024.

Alla förslag är välkomna!
Kom och berätta, maila eller ring…

Attention består av medlemmarna. Vi har inga anställda som sköter föreningen åt oss. Om det ska hända något så behöver vi alla hjälpas åt. Vill du vara en av de som kan ställa upp nån gång ibland för att t.ex. hjälpa till på medlemsmöte eller annan aktivitet så blir vi väldigt glada!


I första hand är aktiviteterna till för våra medlemmar, men finns det platser kvar så erbjuds de till icke medlemmar (Gäller ej årsmötet).

För att garantera plats för alla, beställa fika etc. så anmäl er helst någon dag i förväg till monika-golcher@hotmail.com. Vi har oftast lite extra utrymme, så om du missat att anmäla dig – dyk upp så brukar det gå bra ändå.

Klicka Här för att se vilka aktiviteter vi haft under 2023.