Attention Borås är ständigt aktiva med att informera om NPF-diagnoser, ge stöd åt medlemmar och vi kan även ge information till skolor, gymnasieskolor med mera.

Kontakta oss om du behöver information. Som institution kan du bil medlem och på så vis få tillgång till utbildningar och information.

Som privatperson (med egen diagnos eller som förälder / anhörig, eller intresserad av andra orsaker), kan du som medlem komma på våra träffar, träffa andra i samma situation, få information och vi kan även ofta förmedla stöd i någon form.

Förutom samtal och stöd har vi även en del blandad verksamhet dit alla medlemmar är hjärtligt välkomna. Det kan vara disc-golf, bowling, pyssel eller annat som vi hittar på. Klicka på knappen ovan för att se alla våra planerade aktiviteter.

Du kan vara med och påverka!

Kom på våra möten och berätta vad du vill göra i föreningen. Alla förslag mottages med tacksamhet. Vill du dessutom vara med och arrangera träffar och aktiviteter så blir vä ännu gladare. Attention Borås har fantastiskt många medlemmar, men väldigt få som engagerar sig.

Föreningen blir det vi gör den till. Ju fler som är med desto roligare och bättre aktiviteter !

Aktiviteter för barn och ungdomar i Borås

Borås stad ordnar tillsammans med flera föreningar aktiviteter för barn med NPF eller annan psykisk ohälsa. Kolla in https://www.boras.se/tillgangligfritid om det är något som passar er!